Over ons

Wie zijn wij

Vereniging voor zakelijke B2B informatie

De Vereniging voor Zakelijke B2B Informatie (VVZBI) is in 2020 opgericht door zes toonaangevende data-, intelligence- en technologiebedrijven. Wij richten ons op het creëren en verbeteren van transparantie, veiligheid, betrouwbaarheid en groeikansen in het bedrijfsleven. Dat doen wij door betrouwbare, complete en actuele bedrijfsinformatie te verstrekken. Deze informatie stelt bedrijven in staat om onderbouwde, zakelijke beslissingen te nemen.

Bijdrage aan verantwoorde en veilige economische groei

Als leveranciers van bedrijfsinformatie zijn wij een onmisbare pion in het bedrijfsleven van Nederland. Wij zorgen er namelijk voor dat bedrijven met meer openheid, vertrouwen en rechtszekerheid zakendoen. Zo draagt de VVZBI substantieel bij aan verantwoorde en veilige economische groei.

Onze dienstverlening speelt een cruciale rol bij minimaal 80 miljoen zakelijke informatietransacties per jaar. Wij bedienen tienduizenden bedrijven in Nederland en in het buitenland door inzichten en achtergrondinformatie te geven over ondernemingen. Denk aan mkb-ondernemingen, financiële instellingen, bouwondernemingen en advocaten. Maar ook overheden (ministeries, gemeenten) en journalisten.

Verrijkte handelsinformatie overzichtelijk beschikbaar maken

Al deze inzichten leveren wij door handelsinformatie te structureren, te analyseren en te verrijken met informatie uit vele bronnen en zelf ontwikkelde data-intelligentie. Openbare handelsregisterinformatie is ook een belangrijke grondstof voor onze dienstverlening. Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verzamelen en koppelen van informatie. We presenteren deze informatie ook overzichtelijk. Zo bieden we bijvoorbeeld informatie aan in digitale rapporten en online portalen. En we integreren informatie rechtstreeks in de systemen van eindgebruikers, zoals CRM-, ERP en Workflow-applicaties. Op deze manier krijgen eindgebruikers deze informatie efficiënt, tijdig en betrouwbaar aangeleverd. Dat zorgt ervoor dat onze klanten sneller beslissingen kunnen nemen en aan verplichtingen voldoen op het gebied van risicomanagement of de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme).

Deelnemende partijen

Vertegenwoordiging leden

De leden worden vertegenwoordigd door:

VVZBI Jeroen Kempers

Jeroen Kempers

Altares Dun & Bradstreet

Altares Dun & Bradstreet heeft wereldwijd de grootste B2B Data Cloud met informatie over 370 miljoen bedrijven in 220 landen.

Voorzitter
Robbert

Robbert Geluk

CreditDevice

CreditDevice biedt een unieke combinatie aan credit management oplossingen om kredietrisico's te beperken.

Matthijs_Tetteroo

Matthijs Tetteroo

Company.info

Company.info biedt intelligente en innovatieve B2B data-oplossingen waarmee datagedreven professionals succesvol zakendoen.

rene_22

Rene ter Cock

Graydon

Met haar bedrijfsinformatie, analyses en inzichten helpt Graydon bedrijven goed geïnformeerd zaken te doen.

GertJan-Kaart

Gertjan Kaart

CreditSafe

Creditsafe is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste bedrijfsinformatieproviders ter wereld met vernieuwende diensten.

Logo
Wij waarborgen de kwaliteit van de sector

Vestigingsadres