Over ons

Over VVZBI

Wie zijn wij

Vereniging voor zakelijke B2B informatie

De Vereniging voor zakelijke B2B informatie bestaat uit zes toonaangevende aanbieders van bedrijfsinformatie: Altares Dun & Bradstreet, CreditDevice, Creditsafe, Company.info, DR3Data en Graydon. Gezamenlijk bedienen wij het overgrote deel van de Nederlandse markt voor krediet- en bedrijfsinformatie. We ondersteunen tienduizenden bedrijven in rechtszeker handelen bij miljoenen zakelijke overeenkomsten per jaar door het verstrekken van betrouwbare, complete en actuele bedrijfsinformatie. Deze informatie stelt bedrijven in staat om onderbouwde zakelijke beslissingen te maken, kansen te identificeren en risico’s te verkleinen. Openbare handelsinformatie is hiervoor één van de belangrijkste bronnen, die wordt verrijkt met informatie uit andere bronnen en eigen ontwikkelde data-intelligentie. De vereniging is dan ook groot pleitbezorger van het behoud van het openbare karakter van handelsinformatie.

Deelnemende partijen

Vertegenwoordiging leden

De leden worden vertegenwoordigd door:

VVZBI Jeroen Kempers

Jeroen Kempers

Altares Dun & Bradstreet

Altares Dun & Bradstreet heeft wereldwijd de grootste B2B Data Cloud met informatie over 370 miljoen bedrijven in 220 landen.

Voorzitter
Robbert

Robbert Geluk

CreditDevice

CreditDevice biedt een unieke combinatie aan credit management oplossingen om kredietrisico's te beperken.

Matthijs_Tetteroo

Matthijs Tetteroo

Company.info

Company.info biedt intelligente en innovatieve B2B data-oplossingen waarmee datagedreven professionals succesvol zakendoen.

VVZBI portret Caroline

Caroline Schouten

Graydon

Met haar bedrijfsinformatie, analyses en inzichten helpt Graydon bedrijven goed geïnformeerd zaken te doen.

GertJan-Kaart

Gertjan Kaart

CreditSafe

Creditsafe is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste bedrijfsinformatieproviders ter wereld met vernieuwende diensten.

Jaap Wolff

Jaap Wolff

DR3Data

DR3Data staat bekend om haar expertise in B2B data en innovatieve data oplossingen waarmee zij ondernemingen datagedreven en succesvoller maakt.

Logo
Wij waarborgen de kwaliteit van de sector

Vestigingsadres